poti plati sedintele online

CRISTIAN I. COZMA PFA

CIF 40890790

Calea 13 Septembrie 71

sector 5, București

Tel. 0759.824.657

 

Termeni și condiții / Acord GDPR   Copyright © 2021

NLP coaching

Business Coaching & NLP Coaching

  Coaching, NLP Coaching şi Hipnoterapie   

team coaching - coaching pentru echipe, performate si obiective atinse
Executive & team coaching...
19 octombrie 2018

În peisajul în continuă evoluție al afacerilor și actului de conducere, cererea de directori excepționali nu a fost niciodată mai mare. Serviciile de coaching executiv sunt adaptate pentru a oferi profesioniștilor, directorilor și liderilor de nivel înalt să exceleze în rolurile lor și să-și ghideze organizațiile către succes.

 

Ce oferă coachingul executiv:

 

- Dezvoltarea leadershipului: lucrăm îndeaproape cu voi pentru a vă îmbunătăți abilitățile de conducere, gândirea strategică și abilitățile de luare a deciziilor.

- Îmbunătățirea performanței: atingeți performanța de vârf prin identificarea zonelor de creștere și implementarea strategiilor pentru succes personal și organizațional.

- Comunicare eficientă: îmbunătățiți-vă abilitățile de comunicare și pe cele interpersonale, promovând relații mai puternice, influență și colaborare în cadrul echipei și organizației.

- Managementul schimbării: navigați cu încredere pentru transformare și complexitate, conducându-vă echipa prin tranziții cu reziliență și adaptabilitate.

- Realizarea obiectivelor: stabiliți cu claritate și atingeți obiectivele ambițioase pentru carieră și organizație.

 

Am o înțelegere profundă a provocărilor și oportunităților care vin cu rolurile de conducere. Ofer un parteneriat confidențial, de susținere și orientat spre rezultate pentru a vă ajuta să prosperați în rolul tău executiv și să ai un impact de lungă durată asupra organizației tale.

 

Team coaching - Promovați excelența şi performanţa echipei 

 

Echipele de înaltă performanță sunt coloana vertebrală a organizațiilor de succes. Serviciile de team coaching sunt concepute pentru a cultiva echipe colaborative, motivate și eficiente, care obțin rezultate remarcabile, indiferent dacă doriți să îmbunătățiți dinamica echipei, productivitatea sau inovația.

 

Ce poate oferi team coaching-ul:

 

Team Building: Consolidați coeziunea echipei, încrederea și comunicarea pentru a crea un mediu de lucru pozitiv și productiv.

 

Rezolvarea conflictelor: Abordați și rezolvați conflictele în cadrul echipei în mod constructiv, permițând o colaborare și sinergie îmbunătățite.

 

Alinierea obiectivelor: Aliniați obiectivele echipei cu obiectivele organizaționale, asigurându-vă că toată lumea lucrează împreună pentru un scop comun.

 

Îmbunătățirea performanței: Îmbunătățiți performanța echipei prin identificarea și optimizarea punctelor forte individuale și a potențialului colectiv.

 

Inovație și creativitate: promovați o cultură a inovației prin încurajarea creativității, a partajării ideilor și a rezolvării problemelor.