poti plati sedintele online

CRISTIAN I. COZMA PFA

CIF 40890790

Calea 13 Septembrie 71

sector 5, București

Tel. 0759.824.657

 

Termeni și condiții / Acord GDPR   Copyright © 2021

NLP coaching

Business Coaching & NLP Coaching

  Coaching, NLP Coaching şi Hipnoterapie   

 

Prezentul document prin conținutul sau pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind Termenii și Condițiile de utilizare a site-ului https://nlp-business-coaching.ro/. Site-ul este operat de CRISTIAN I. COZMA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ , denumită în continuare "Vânzător” sau "Operator”, cu sediul în Str.Calea 13 Septembrie 71, bl.69, et.2, ap.5, sector 5, București, înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul F40/732/02.04.2019, CIF: 40890790.

Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea serviciilor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizator” sau "Client". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Termenii şi condiţiile de mai jos se referă la înscrierile în cadrul site-ului https://nlp-business-coaching.ro/ şi participarea la serviciile din oferta, mai precis plata online pentru şedinţe / programe de coaching. Detalii suplimentare la telefon 0759.824.657.

Prin completarea şi trimiterea formularului de înscriere, clientul / utilizatorul răspunde pentru corectitudinea datelor furnizate.

Adresa de e-mail sau numărul de telefon indicat greşit atrage după sine neînregistrarea solicitării, dat fiind faptul că nu vom putea contacta clientul.

TERMENI

Utilizator – orice persoană care vizitează site-ul https://nlp-business-coaching.ro/

Client – persoană fizică / persoană juridică care efectuează o Comandă.

Servicii – orice produs sau serviciu menționat în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Operator, Clientului.

Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Operator și Client prin care Clientul își exprimă intenția de a achiziționa anumite Servicii de coaching și să facă plata acestora.

Vânzător / Operator – CRISTIAN I. COZMA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ.

Voucher = cod promoțional, cupon promoțional.

Contract – o Comandă confirmată de către Vânzător, prin care Vânzătorul este de acord să vândă și să livreze Serviciile, iar Clientul este de acord să achiziționeze, să primească și să facă plata acestor Servicii.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferati în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

Administratorul Cristian Cozma face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenție: fotografiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.

Fraudă

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezența declarați că va asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecință, va sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie să anunțați imediat administratorul site-ului. Cristian Cozma nu este responsabilă pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și CRISTIAN I. COZMA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanța, în conformitate cu legile române în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifică structura și interfață oricărei pagini sau subpagini a site-ului în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@nlp-business-coaching.ro.

Mod de funcționare - livrarea serviciilor/produselor

Plățile efectuate pe site-ul https://nlp-business-coaching.ro sunt confirmate printr-un e-mail de înregistrare primit după finalizarea comenzii. Accesul la serviciile comandate sunt trimise prin e-mail în maxim 48 ore de la finalizarea comenzii.

În urmă finalizării cu succes a unei comenzi online, utilizatorul / cumpărătorul primește pe adresa de mail furnizată o confirmare a plății, alături de factura fiscală. 

Cum cumpăr online:

Butonul de plată  este amplasat în partea dreaptă de jos a paginii CONTACT a site-ului. Înainte de a vă angaja pentru plată, vă rugăm să citiţi cu atenţie detaliile: domeniu, prezentare specialist, vârsta minimă client, taxa serviciului, loc de desfăşurare, etc. 

Preţul serviciilor:

Toate preţurile afişate pe site sunt în RON şi sunt exprimate per sedinţă şi pentru pachet de 10 şedinte de coaching.

Modalităţi de plată:

Pentru cumpărarea de produse/servicii sau bilete de acces la cursuri/evenimente, CRISTIAN I. COZMA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ acceptă următoarele modalități de plată:

Plata cu cardul

Plățile prin intermediul cardurilor de debit sau credit sunt procesate de către http://mobilpay.ro/, partenerul CRISTIAN I. COZMA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ, în procesarea acestor plăţi. Comunicaţia cu procesatorul se face prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Toate informaţiile privind cardul vor fi prelucrate exclusiv de către procesatorul de plăţi.

Prin menținerea activă a opțiunii "Activează opțiunea plăți rapide", prezentă în formularul de plată online pus la dispoziție de către procesatorul de plăți, utilizatorul își dă acceptul pentru activarea serviciului prin care se vor putea efectua ulterior plăți online doar prin introducerea codului de securitate CVC2/CVV.

Plata prin transfer bancar

Se va face pe baza proformei primite în urmă comenzii dvs, pe datele bancare transmise de către CLIENT.

Politica de livrare a serviciilor

  • Ședințele de coaching se vor susține online sau la sediul cabinetului indicat de către Vânzător, conform programărilor telefonice / scrise sau conform graficului agreat prin Acordul / Contractul de prestări servicii încheiat.
  • Pentru ședințele de coaching online platformele folosite sunt Skype sau zoom.us
  • Ședințele se vor desfășura online, la sediul Vânzătorului sau la sediul Clientului, cât și într-o altă locație stabilită de comun acord, prin Acord / Contract.  

Politica de retur a contravalorii produselor/ serviciilor

Contravaloarea serviciului achiziționat poate fi returnată în situaţiile următoare:

  • returnarea contravalorii serviciului poate fi efectuată prin transmiterea unei solicitări în acest sens către contact@nlp-business-coaching.ro/ cu minim 24 de ore înainte de desfășurarea ședinței, mai precis livrarea serviciului.

  • Amânarea din motive unilatarele a oricărei ședințe de către CLIENT, atrage portarea plății efectuate pentru următoarea ședință.

  • Amânarea repetată a programării ședințelor va atrage întreruperea Acordului / Contractului și returnare tarifului achitat.

  • Solicitarea returnării contravalorii unui serviciu care nu a fost prestat, va fi onorată de către Vânzător în termen de maxim 48 de ore de la primire solicitării scrise.

  • Sub nicio formă nu se mai iau în considerare cererile de rambursare primite după prestarea serviciului.

Notă de informare privind protecția datelor personale  

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, administratorul site-ului va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori. Va informăm că datele personale pe care utilizatorii le furnizează administratorului site-ului sunt prelucrate în scopul oferirii în condiții optime a servicilor. Utilizatorii înțeleg și acceptă că datele personale pe care le furnizează sunt prelucrate în scopul oferirii în condiții optime de către administratorului site-ului a serviciilor de reclamă, marketing și publicitate, a serviciilor de comunicații electronice și a serviciilor asociate platformei online de vânzare bilete la evenimente.

Fiecare utilizator, la opțiunea să proprie, furnizează unele dintre datele sale personale pentru a beneficia de serviciul oferit de către administratorul site-ului. Refuzul furnizării anumitor date poate conduce la imposibilitatea accesării anumitor servicii prin intermediul site-ului.

Datele dvs. cu caracter personal pot fi furnizate partenerilor contractuali ai CRISTIAN I. COZMA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ implicaţi în furnizarea serviciilor prin intermediul site-ului.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției.

Totodată, utilizatorul are dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îl privesc și să solicite ștergerea datelor. Utilizatorii înțeleg și acceptă că ștergerea datelor lor personale va fi urmată de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de către administratorul site-ului.

Pentru exercitarea acestor drepturi, fiecare utilizator poate face o cerere în scris în acest sens, pe care să o trimită apoi prin poștă la adresa administratorul site-ului: CRISTIAN I. COZMA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ, cu sediul în Calea13 Septembrie nr.71, bl. 69, et.2, ap.5, sector 5, București sau prin e-mail la adresa: contact@nlp-business-coaching.ro.

Limitarea răspunderii

CRISTIAN I. COZMA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ nu răspunde sub nicio formă, în nici o masură și nu poartă niciun fel de responsabilitate pentru serviciul de procesare a plăților cu cardul. CRISTIAN I. COZMA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ nu este responsabil pentru niciun fel de eroare și/sau fraudă decurgând din, sau în legatură cu acest serviciu. Totuși, deşi serviciile de plată sunt oferite și dirijate în totalitate și în mod independent de către furnizorii nostru, CRISTIAN I. COZMA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ va întreprinde toate măsurile rezonabile pentru a limita pe cât posibil riscul apariției acestor erori și/sau fraude.

Factura fiscală persoane juridice

Pentru comenzile efectuate în numele unei entități juridice se vor emite facturi fiscale în urmă unei solicitări scrise primite pe contact@confidentbusiness.ro. Solicitarea trebuie să conțină: numărul de comandă sau numele pe care s-a efectuat comandă și datele de facturare complete (nume societate, CUI, Nr. Reg. Comerț, Sediu Social, Cont bancar, banca la care este deschis contul, delegat).

Obligaţii:

Pentru a oferi informaţii actualizate CRISTIAN I. COZMA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ va realiza periodic modificări în conţinutul site-ului, schimbările referindu-se la informaţii despre servicii, preţuri etc. Preţurile de pe site se pot modifică în funcţie de costurile aferente unui curs şi onorariile lectorilor. CRISTIAN I. COZMA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ nu este răspunzătoare pentru prejudiciile generate de conexiunea de internet, în utilizarea, copierea sau afişarea conţinutului site-ului declinându-şi de asemenea răspunderea, pentru orice dezavantaje care pot surveni din cauza unor erori de software sau alte defecţiuni tehnice apărute la server.

Politică de confidenţialitate:

CRISTIAN I. COZMA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terţi şi să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum şi în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcţionarea site-ului şi a ofertelor acestuia. 

Prin transmiterea mesajului, Utlizatorul / Clientul declară că a fost informat cu privire la Termenii şi Condiţiile de utilizare ale site-ului https://nlp-business-coaching.ro/, că a înţeles conţinutul său şi că şi-a exprimat liber consimţământul în scopul respectării acestora.

Termeni și condiții

servicii coaching