Programarea neuro-lingvistică (NLP) este o abordare puternică a dezvoltării personale și profesionale care se concentrează pe înțelegerea și remodelarea modului în care gândim, comunicăm și percepem lumea din jurul nostru. 

Hipnoterapia este o tehnică terapeutică dovedită care utilizează puterea relaxării concentrate și a sugestiei pentru a accesa și transforma subconștientul.

Life Coaching-ul este despre creștere personală, autodescoperire și atingerea echilibrului. Sunt dedicaț pentru a oferi sprijin și strategii pentru a-ți atinge potențialul maxim în viaţa ta. Tranzițiile în carieră, căutarea unui loc de muncă și dezvoltarea profesională pot fi provocatoare. Career coaching-ul te va ajuta să-ți atingi aspirațiile în carieră. Indiferent dacă doriți să avansați ierarhic sau să faci o schimbare în carieră, vă ofer îndrumarea și instrumentele pentru a te ajuta să reușești.

În peisajul competitiv de astăzi, companiile managerii și antreprenorii au nevoie de un avantaj strategic. Serviciile de Business Coaching sunt personalizate pentru a vă ajuta să abordați orice provocare, să luați decizii informate și să impulsionați creșterea. Indiferent dacă este vorba de o companie consacrată sau un startup, busines coaching-ul vă oferă informații și îndrumări valoroase pentru a vă îmbunătăți perspicacitatea în afaceri.

Tehnicile de programare neurolingvistică și de hipnoterapie sunt larg răspandite și frecvent folosite complementar în programele de coaching pentru depășirea traumelor, blocajelor şi fobiilor. Şedinţa preliminară: gratuită

Şedinte de terapie NLP şi Hipnoză  

Programe personalizate pentru performanţa managementului, a echipelor și companiilor! Vom găsi împreună căile de creștere ale  performanței!  

Şedinţa preliminară: gratuită

Executive & Team coaching

Şedinţe şi programe de coaching adaptate contextului și obiectivelor tale personale şi profesionale! 

Şedinţa preliminară: gratuită

Business Coaching,

Life & Career Coaching 

poti plati sedintele online

CRISTIAN I. COZMA PFA

CIF 40890790

Calea 13 Septembrie 71

sector 5, București

Tel. 0759.824.657

 

Termeni și condiții / Acord GDPR   Copyright © 2021

NLP coaching
terapie NLP

Business Coaching & NLP Coaching

  Coaching, NLP Coaching şi Hipnoterapie   

programare neurolingvistica, terapie NLP, business coaching, NLP coaching, fobii, anxietate, depresie, dependente, transformare, succes, implinire
coaching cu NLP, terapie NLP, business coaching, NLP coaching, fobii, anxietate, depresie, dependente, transformare, succes, implinire
business coaching, terapie NLP, NLP coaching, fobii, anxietate, depresie, dependente, transformare, succes, implinire

Coaching, NLP Coaching şi Hipnoterapie

business coaching, NLP coaching, fobii, anxietate, depresie, dependente, transformare, succes, cursuri NLP, curs coaching, business coach

Beneficiile Hipnoterapiei

 

Schimbarea comportamentală: hipnoterapia poate ajuta la înlăturarea obiceiurilor și comportamentelor nedorite, cum ar fi renunțarea la fumat, gestionarea greutății și multe altele.

- Managementul stresului și al anxietății: Învățați să vă relaxați profund, să gestionați stresul și să reduceți anxietatea, ceea ce duce la îmbunătățirea bunăstării mentale și fizice.

- Managementul durerii: Tehnicile de hipnoterapie pot ajuta la atenuarea durerii cronice și a disconfortului prin schimbarea percepției asupra durerii. 

- Performanță îmbunătățită: Indiferent dacă este în sport, în mediul academic sau în carieră, hipnoterapia poate îmbunătăți concentrarea, încrederea și performanța.

coaching pentru afaceri, business coaching, NLP coaching

Beneficiile Life & Career Coaching-ului

- Stabilirea clară a obiectivelor

- Construirea încrederii

- Managementul stresului

- Relații îmbunătățite

- Echilibru între viața profesională și cea personală

Beneficiile Business Coaching-ului

- Planificare strategică

- Dezvoltarea Leadershipului

- Constructia unei echipe

- Optimizarea performanței

- Strategie de creștere a afacerilor

Beneficiile NLP Coaching-ului

 

Transformare personală: tehnicile NLP vă împuternicesc să depășiți convingerile limitative, temerile și modelele negative, permițându-vă să obțineți o creștere personală și auto-îmbunătățire.

- Comunicare îmbunătățită: Învață să comunici mai eficient, atât cu tine, cât și cu ceilalți, ceea ce duce la îmbunătățirea relațiilor, a influenței și a abilităților de persuasiune.

- Atingerea obiectivelor: NLP vă poate ajuta să vă stabiliți și să vă atingeți obiectivele prin alinierea gândurilor, emoțiilor și acțiunilor pentru succes.

- Construirea încrederii: Dezvoltați-vă încrederea și stima de sine, permițându-vă să faceți față provocărilor și să profitați de oportunități cu convingere.

- Reducerea stresului: tehnicile NLP vă pot ajuta să gestionați stresul, anxietatea și răspunsurile emoționale, promovând bunăstarea emoțională și reziliența.

business coaching, coaching cu NLP, terapie NLP, servicii de NLP coaching, fobii, anxietate, depresie, dependente, transformare, succes, implinire